Burggooi
Logo Logo

De Kloostertuinen fase 2 - verkoop gestart!

Deze woningen van de Kloostertuinen fase 2 zijn nu te koop. Zit jouw ideale huis erbij? Scroll naar beneden en lees hoe je 'm kan kopen!

Mijn Eigen Huis

Wil je een woning kopen in de Kloostertuinen dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Na het inloggen controleer je of je favoriete woningen er in staan, geef je jouw voorkeuren door en wacht je tenslotte de toewijzing af. Heb je nog geen inlog? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een account aanmaakt.

 • Stap 1

  Log in en check je favoriete woningen

  Log in op Mijn Eigen Huis en check je favoriete woningen. Staan je favoriete woningen er nog niet bij? Volg dan de stappen in Mijn Eigen Huis.

 • Stap 2

  Vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door

  Woningen gefavoriet en wil je jouw voorkeuren doorgeven? Vul je persoonlijke gegevens aan in de Mijn Eigen Huis omgeving en geef je voorkeuren door!

 • Stap 3

  Wacht tenslotte de toewijzing af

  De inschrijving sluit op maandag 28 mei om 17.00 uur. Na de inschrijfperiode ontvang je uiterlijk vrijdag 1 juni van ons bericht over de toewijzing van de huizen.


Alles over de woningen en het inschrijven

Bekijk alle beschikbare stukken van jouw favoriete huis. Heb je interesse in één van deze woningen geef dan je voorkeuren door.

Algemene verkoopstukken

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?