Burggooi
Logo Logo

Planning van nieuwbouwwijk Burggooi

Burggooi is een nieuwbouwwijk waar je niet hoeft te pionieren. De 1e woningen zijn al in het begin van deze eeuw opgeleverd. De laatste woning wordt ongeveer in 2020 gebouwd.

Planning de Kloostertuinen

Aan de oostkant van de Karmelietenlaan komt de Kloostertuinen. Een prachtig deelgebied met statige Herenhuizen, luxe 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa's. De Kloostertuinen bestaat uit 3 verkoopfases: de verkoop van de 1e fase, met 44 tweekappers, is gestart. De 2e fase, met Herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa's, gaat in het voorjaar van 2018 in verkoop. De 3e fase volgt naar verwachting in de 2e helft van 2018.

Wil je niets missen? Registreer je dan nu vast met je NAW gegevens via het woningtype van jouw voorkeur. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.

Karmelietenlaan fase 3 in aanbouw

Deelplan Karmelietenlaan bestaat uit 3 fases. Fase 1 en 2 zijn al opgeleverd. De bouw van de 22 tweekappers van fase 3 is in de afrondende fase. De 1e bewoners hebben de sleutel van hun woning al gekregen! In mei 2018 zijn alle woningen van fase 3 opgeleverd.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?