Burggooi
Logo Logo
8 mei 2018

Online verkoop start op 17 mei

We hebben goed nieuws te vertellen over de 93 prachtige woningen van de Kloostertuinen fase 2. De datum van de start verkoop is bekend. Donderdag 17 mei start de online verkoop. Zet daarnaast de informatieavond op dinsdag 22 mei in je agenda! Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor deze bijeenkomst. Ben je erbij?

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in fase 2? Dan krijg je donderdag 17 mei rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk! De documenten staan vanaf dat moment ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de brochure, de (optie)plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

Wij ontvangen je dinsdag 22 mei tussen 18.30 en 20.00 uur graag bij de Rabobank, Stadhuisplein 2 in Alphen aan de Rijn. Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. En extra leuk; je kunt die avond ook een virtuele wandeling door de wijk maken via een speciale 3D bril. Inschrijven voor de woningen gaat online via je Mijn Eigen Huis account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in de Kloostertuinen fase 2.

Financiële check tijdens de informatiebijeenkomst?

De informatiebijenkomst vindt plaats bij de Rabobank in Alphen aan den Rijn. Maak van de gelegenheid gebruik om direct, geheel vrijblijvend, de benodigde financiële check door een van de aanwezige financieel adviseurs te laten uitvoeren. Het is noodzakelijk om inkomensgegevens (bijvoorbeeld een salarisstrook of jaaropgave) mee te brengen voor de financiële check. Vanwege de verwachte drukte kan het voorkomen dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent. Je kunt de financiële check uiteraard ook op een ander moment regelen!

Woning(en) aan favorieten toegevoegd?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt nu al in je favorietenoverzicht binnen je Mijn Eigen Huis account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account en is vanaf donderdag 17 mei rond 17.00 uur mogelijk. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 28 mei 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?