Burggooi
Logo Logo

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in de Kloostertuinen fase 2. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

In de Kloostertuinen fase 2 komen 7 vrijstaande villa’s. Aan Edwin van Elk van EVE Architecten de vraag om hiervoor een ontwerp te maken. Dat heeft hij gedaan. En hoe! Edwin vertelt hoe hij tot dit ontwerp gekomen is.

Lees verder

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van de Kloostertuinen fase 2 zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de herenhuizen, 2-onder-1-kap en vrijstaande villa's straks worden.

Lees verder

Er komt in 2020 naar verwachting een nieuwe uitvalsweg aan de oostkant van deelgebied de Kloostertuinen. Vanaf dan is Villapark Burggooi direct verbonden met de Goudse Schouw! Heel fijn, want zo ben je sneller de wijk uit en zit je in korte tijd op de N11.

Lees verder

Kies voor een nieuwbouwhuis! Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer, een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. Dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwhuis.

Lees verder

Het gaat goed in de Kloostertuinen. Fase 1 is bijna uitverkocht en wordt in april in aanbouw genomen en achter de schermen zijn we begonnen met de ontwikkeling van de woningen van fase 2. De hoogste tijd om je (nader) kennis te laten maken met de tweede fase van de Kloostertuinen!

Lees verder

Er is een prachtige mijlpaal in de Kloostertuinen bereikt. Deze week zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de eerste 44 woningen, de Kloostertuinen fase 1, definitief gebouwd gaan worden. We feliciteren de kopers van harte!

Lees verder

De start van de verkoop van de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen was een groot succes! Ruim 130 geïnteresseerden kwamen op de verkoopbijeenkomst bij Koppes Makelaardij af. Heb je interesse in een woning? Inschrijven kan nog tot maandag 18 september om 17.00 uur.

Lees verder

Het is zover: de online verkoop van de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier. Wel zo makkelijk!

Lees verder

Het is bijna zover! Donderdag 31 augustus organiseren we een start verkoopbijeenkomst voor de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen fase 1. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?