Burggooi
Logo Logo

Gisteren waren we aanwezig op de bouwplaats van de woningen in Kloostertuinen fase 1. De contouren van de woningen worden steeds meer zichtbaar waardoor onder andere de Kartuizerlaan steeds meer zijn definiteve vorm gaat krijgen. Bekijk de foto's!

Lees verder

Heb je het al gezien? De herenhuizen type Vincentius zijn gericht op de groene binnenhof. Tussen het koken door houd je met één oog de spelende kinderen in de gaten. Die spelen in de binnenhof sowieso veilig, want verkeer komt daar niet en verder is in de wijk ook alleen langzaam verkeer toegestaan. Op de 1ste verdieping heeft de grootste van de 3 slaapkamers een balkon. Dat is pas lekker wakker worden, als je de deuren openslaat en meteen kunt genieten van het zicht op het mooie hofje.

Lees verder

Diep in de bodem onder de Kloostertuinen bevindt zich een laag dekzand die nog stamt uit de ijstijd. In de loop der eeuwen zijn op deze zandlaag veen en klei afgezet - een laag die wel 18 meter dik kan zijn! In Alphen aan den Rijn is het veen vaak afgedekt door een kleilaag en dus niet direct zichtbaar. Toch is het gebied erg gevoelig voor ‘zetting’ door de diepere veenlagen. Dit hoeft geen probleem te zijn bij de aanleg van je tuin, we leggen je graag uit hoe!

Lees verder

De herenhuizen, 2 onder 1 kap villa's en vrijstaande villa's worden standaard opgeleverd mét sanitair en zónder keuken. Hoe zit dat nu precies? Wat koop je en wat zijn de mogelijkheden voor de badkamer en de keuken?

Lees verder

De 2-onder-1-kap villa type Leonardus is een behoorlijk complete woning, met onder meer openslaande deuren naar de achtertuin, vloerverwarming op de begane grond, met mooie materialen afgewerkte toiletruimten en een dito badkamer. Heb je specifieke woonwensen of nét wat meer ruimte nodig, kijk dan eens naar de koperskeuzes. Daarmee kun je van je huis nog veel meer je thuis maken.

Lees verder

Gisteren liep de projectmanager van De Kloostertuinen Fase 1 een rondje over de bouwplaats. Natuurlijk nam hij wat foto's om de voortgang van de bouw in kaart te brengen! Kijk je mee?

Lees verder

Wonen aan het water

De 2-onder-1-kap villa type Leonardus is een schitterende en riante woning, met veel details uit de jaren ‘20. Maar wat daarnaast direct in het oog springt, is de geweldige ligging: aan het water! De villa’s hebben een grote achtertuin op de zonkant én aan het water. Zie je jezelf al zitten, in een lekkere luie stoel?

Lees verder

Wil je in je vrije tijd echt even tot jezelf komen? Wonen waar nog ruimte is? Dan is Alphen a/d Rijn een heel goede optie voor jou! In Kloostertuinen, onderdeel van Villapark Burggooi, heb je zowel binnen als buiten de ruimte. Burggooi ligt niet ver bij de N11 vandaan en de Randstad is snel en gemakkelijk bereikbaar. Met de auto ben je over de A4 en de A12 in een half uurtje thuis vanuit Schiphol, Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam. En ook het openbaar vervoer brengt je van station Alphen a/d Rijn snel naar Leiden, Gouda en Utrecht en vanaf daar weer verder.

Lees verder

Afgelopen donderdag vierden we een feestje op de bouwplaats van de Kloostertuinen om de start van de bouw van fase 1 te vieren. In april sloeg aannemer Dura Vermeer de eerste paal.

Lees verder

De informatiebijeenkomst van de tweede fase van de Kloostertuinen fase 2 is succesvol verlopen! Ruim 150 mensen kwamen op de bijeenkomst af. Wat een enthousiasme en een goede sfeer bij de Rabobank in Alphen aan den Rijn!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?