Burggooi
Logo Logo

De bouw van de woningen in Kloostertuinen is begin november gestart. Daarom hebben we voor de onverkochte woningen de meerwerkopties doorgegeven aan de aannemer. Zo hebben alle onverkochte woningen standaard openslaande deuren met zijlichten gekregen. Benieuwd welke keuzes er nog meer zijn gemaakt?

Lees verder

Een mijlpaal voor de woningen in Kloostertuinen fase 2 in Burggooi. De eerste paal is vorige week geslagen door aannemer Dura Vermeer. Hiermee is de bouw van de 48 herenhuizen, 28 2 onder 1 kapwoningen en 7 vrijstaande woningen officieel gestart.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Kloostertuinen fase 2! Inmiddels is aan alle opschortende voorwaarden voldaan en heeft de aannemer de opdracht gekregen om te starten met de bouw. Naar verwachting start aannemer Dura Vermeer al begin november!

Lees verder

Gisteren waren we aanwezig op de bouwplaats van de woningen in Kloostertuinen fase 1. De contouren van de woningen worden steeds meer zichtbaar waardoor onder andere de Kartuizerlaan steeds meer zijn definiteve vorm gaat krijgen. Bekijk de foto's!

Lees verder

Heb je het al gezien? De herenhuizen type Vincentius zijn gericht op de groene binnenhof. Tussen het koken door houd je met één oog de spelende kinderen in de gaten. Die spelen in de binnenhof sowieso veilig, want verkeer komt daar niet en verder is in de wijk ook alleen langzaam verkeer toegestaan. Op de 1ste verdieping heeft de grootste van de 3 slaapkamers een balkon. Dat is pas lekker wakker worden, als je de deuren openslaat en meteen kunt genieten van het zicht op het mooie hofje.

Lees verder

Diep in de bodem onder de Kloostertuinen bevindt zich een laag dekzand die nog stamt uit de ijstijd. In de loop der eeuwen zijn op deze zandlaag veen en klei afgezet - een laag die wel 18 meter dik kan zijn! In Alphen aan den Rijn is het veen vaak afgedekt door een kleilaag en dus niet direct zichtbaar. Toch is het gebied erg gevoelig voor ‘zetting’ door de diepere veenlagen. Dit hoeft geen probleem te zijn bij de aanleg van je tuin, we leggen je graag uit hoe!

Lees verder

De herenhuizen, 2 onder 1 kap villa's en vrijstaande villa's worden standaard opgeleverd mét sanitair en zónder keuken. Hoe zit dat nu precies? Wat koop je en wat zijn de mogelijkheden voor de badkamer en de keuken?

Lees verder

De 2-onder-1-kap villa type Leonardus is een behoorlijk complete woning, met onder meer openslaande deuren naar de achtertuin, vloerverwarming op de begane grond, met mooie materialen afgewerkte toiletruimten en een dito badkamer. Heb je specifieke woonwensen of nét wat meer ruimte nodig, kijk dan eens naar de koperskeuzes. Daarmee kun je van je huis nog veel meer je thuis maken.

Lees verder

Gisteren liep de projectmanager van De Kloostertuinen Fase 1 een rondje over de bouwplaats. Natuurlijk nam hij wat foto's om de voortgang van de bouw in kaart te brengen! Kijk je mee?

Lees verder

Wonen aan het water

De 2-onder-1-kap villa type Leonardus is een schitterende en riante woning, met veel details uit de jaren ‘20. Maar wat daarnaast direct in het oog springt, is de geweldige ligging: aan het water! De villa’s hebben een grote achtertuin op de zonkant én aan het water. Zie je jezelf al zitten, in een lekkere luie stoel?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?