Burggooi
Logo Logo

Het gaat goed in de Kloostertuinen. Fase 1 is bijna uitverkocht en wordt in april in aanbouw genomen en achter de schermen zijn we begonnen met de ontwikkeling van de woningen van fase 2. De hoogste tijd om je (nader) kennis te laten maken met de tweede fase van de Kloostertuinen!

Lees verder

Er is een prachtige mijlpaal in de Kloostertuinen bereikt. Deze week zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de eerste 44 woningen, de Kloostertuinen fase 1, definitief gebouwd gaan worden. We feliciteren de kopers van harte!

Lees verder

De start van de verkoop van de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen was een groot succes! Ruim 130 geïnteresseerden kwamen op de verkoopbijeenkomst bij Koppes Makelaardij af. Heb je interesse in een woning? Inschrijven kan nog tot maandag 18 september om 17.00 uur.

Lees verder

Het is zover: de online verkoop van de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier. Wel zo makkelijk!

Lees verder

Het is bijna zover! Donderdag 31 augustus organiseren we een start verkoopbijeenkomst voor de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen fase 1. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Ligt het huis aan een mooie laan of aan het water? Alle woningen van de eerste fase van de Kloostertuinen staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Begin deze week lieten wij je weten dat we 31 augustus in verkoop gaan met de Kloostertuinen fase 1. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen en plattegronden. Goed nieuws! Die informatie hebben we zojuist op de website gezet.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de eerste 44 woningen van de Kloostertuinen. De datum van de start verkoop is bekend. Zet donderdag 31 augustus in je agenda! Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor het start verkoopevenement.

Lees verder

De Hollandse jaren '20 architectuur, de gepotdekselde houten delen in de voorgevel, de vriendelijke luifel boven de voordeur. Welk aspect van de 2 onder 1 kapvilla's van de Kloostertuinen fase 1 spreekt jou het meeste aan? Kijk mee naar de definitieve impressies van de eerste 44 woningen van het nieuwste deelgebied van Villapark Burggooi.

Lees verder

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van de Kloostertuinen fase 1 zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af maar geven al een goed beeld hoe mooi de 44 twee-onder-een-kapwoningen en dit deel van Villapark Burggooi gaan worden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?