Burggooi
Logo Logo

Afgelopen donderdag vierden we een feestje op de bouwplaats van de Kloostertuinen om de start van de bouw van fase 1 te vieren. In april sloeg aannemer Dura Vermeer de eerste paal.

Lees verder

De informatiebijeenkomst van de tweede fase van de Kloostertuinen fase 2 is succesvol verlopen! Ruim 150 mensen kwamen op de bijeenkomst af. Wat een enthousiasme en een goede sfeer bij de Rabobank in Alphen aan den Rijn!

Lees verder

Heerlijk struinen door je nieuwe buurt? Dat kan nu al! We hebben een schitterende virtual reality tour van de Kloostertuinen fase 2 gemaakt. Deze was al op de informatieavond te bekijken via de 3D brillen. Maar nu kun je ook vanaf je mobiel of computer nog eens rustig door de Kloostertuinen lopen. Je vindt de tour op de homepage van deze website en onderaan dit nieuwsbericht. Zie je jezelf hier al wonen?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de Kloostertuinen fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de online start verkoop hebben we zojuist de koopsommen en plattegronden per bouwnummer online gezet!

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de Kloostertuinen fase 2. De datum van de start verkoop is bekend. Zet 17 en 22 mei in je agenda!

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 93 woningen van de Kloostertuinen fase 2? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

Wonen aan een rustig hofje. Daar kies je bewust voor. Omdat het gezellig is en kinderen er veilig kunnen spelen. Spreekt deze gedachte jou aan? De herenhuizen van de Kloostertuinen staan aan hofjes. De inrichting is bekend en die informatie delen we graag!

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in de Kloostertuinen fase 2. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

In de Kloostertuinen fase 2 komen 7 vrijstaande villa’s. Aan Edwin van Elk van EVE Architecten de vraag om hiervoor een ontwerp te maken. Dat heeft hij gedaan. En hoe! Edwin vertelt hoe hij tot dit ontwerp gekomen is.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?