Burggooi
Logo Logo

Vrij wonen aan het water

Het is een gewone vrijdag. Nou ja, gewoon… sinds je in de Kloostertuinen woont, voelt elke dag een beetje als vakantie. De eerste voorjaarsstralen verwarmen het terras bij het huis. Jouw thuis, een schitterende vrijstaande villa met een zee aan ruimte, die ook nog eens een tuin aan het water heeft.

Jullie vielen destijds als een blok voor de klassieke jaren ’20 architectuurstijl én de ligging van het huis.

Je legt het kussen op de ligstoel, even niets. Wat is dit toch genieten, dit gevoel van vrijheid. En dat terwijl je een half uur geleden nog in hartje Leiden inkopen aan het doen was voor een heerlijk diner. Je zoons spelen met de buurjongens aan de waterkant en de buurkinderen dobbert in zijn rubberbootje.

Je laat je gedachten afdwalen. Straks komen vrienden met hun kinderen eten. Dat wordt vast weer uren natafelen aan de grote tafel in de leefkeuken. Gezellig! Het leven is goed hier in de Kloostertuinen.

Het rijke leven bij
het wonen bij het water

Jouw toekomstbeeld?

Sluit dit verhaal aan bij jouw toekomstbeeld? Bekijk dan het woningaanbod in Burggooi én meld je vrijblijvend aan als belangstellende. In de zomer van 2017 start de verkoop van de eerste 8 twee-onder-een-kapvilla's aan het water!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?