Burggooi
Logo Logo

Onbekommerd wonen aan een hofje

Je zoontjes kletsen de oren van je hoofd terwijl je het eten voorbereidt. 'Pap, mogen we nog even buitenspelen?' Je stemt in, want vanuit de keuken heb je goed zicht op het autovrije, groene hof waaraan jullie wonen. Wat is dat toch fijn.

Even denk je terug. Wat een geluk dat jullie zijn ingeloot voor dit luxe herenhuis. Het is zo heerlijk groot en alles is helemaal naar eigen wens ingedeeld. Daar geniet je nu elke dag van.

Als de schotel in de oven staat, ga je nog even op het bankje voor de deur zitten en praat je de week door met de buurvrouw. Iedereen is hier, in de Kloostertuinen, een jaar geleden nieuw komen wonen en dat schept een band.

Voor je het weet, is het tijd om te eten. Je dekt de tafel in de grote achtertuin en ziet dat je vrouw haar auto parkeert op één van de eigen parkeerplaatsen achter het huis. Een kus, kinderen handen wassen, en dan met elkaar vieren dat het weekend is begonnen.

Onbekommerd wonen
in een geborgen hofje

Ook jouw droom?

Is deze fantasie ook jouw droom? Bekijk dan het woningaanbod in Burggooi. Wil je niets missen van de start verkoop in het najaar van 2017, schrijf je dan ook gelijk in als belangstellende.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?