Burggooi
Logo Logo

Villapark Burggooi wordt nog beter bereikbaar

Als je nu Villapark Burggooi inrijdt, bereik je via sfeervolle kronkelwegen de Karmelietenlaan met daarachter deelgebied de Kloostertuinen. Snel rijden kan gelukkig niet in de wijk, maar je bent wel snel op de uitvalswegen. Villapark Burggooi krijgt via de Renaissancelaan ook aan de Kloostertuinen-zijde een ontsluiting.

Strategische ligging

Villapark Burggooi ligt ten zuiden van de bestaande bebouwing van Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Een strategisch perfecte positie. Dankzij de ligging aan de N11 is de gehele Randstad vanuit Alphen aan den Rijn goed bereikbaar. Deze weg sluit namelijk aan op de A4 en de A12, waardoor je met de auto met een half uur in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of op Schiphol bent.

Openbaar vervoer
Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in Alphen. Vanaf Burggooi fiets je in ongeveer 5 minuten naar het station van Alphen aan de Rijn. Vandaar zijn er uitstekende intercity treinverbindingen richting Leiden, Gouda en Utrecht. Met de trein sta je in 27 minuten op Utrecht Centraal, in 22 minuten op het station van Gouda en Leiden bereik je in nog geen kwartier! In Leiden kun je weer prima overstappen naar Den Haag (totale reistijd 33 minuten) en Amsterdam Zuid (totale reistijd 48 minuten). 

Verkeer in de wijk

In de wijk zijn auto's te gast. Verkeersdrempels en kronkelende wegen maken hardrijden onmogelijk. Zo is er ruimte om te fietsen, te wandelen en om veilig te spelen op straat. In de Kloostertuinen hebben sommige woningen zelfs 2 eigen parkeerplaatsen tot zijn beschikking en natuurlijk is er voor bezoek ook voldoende parkeergelegenheid. De Renaissancelaan is nu nog de belangrijkste ontsluitingsroute voor auto's. De rustige wegen in het centrum van het plan komen hierop uit. Fietsers en voetgangers kunnen ook over de brug aan de zuidrand van de wijk. En heb je zin in een wandeling, een rondje hardlopen of een mooie fietstocht? Vanuit Villapark Burggooi loop je zo het beschermd natuurgebied ‘Zaanse Rietveld’ in.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?