Burggooi
Logo Logo

Villapark Burggooi wordt nog beter bereikbaar

Als je nu Villapark Burggooi inrijdt, bereik je via sfeervolle kronkelwegen de Karmelietenlaan met daarachter deelgebied de Kloostertuinen. Snel rijden kan gelukkig niet in de wijk, maar je bent wel snel op de uitvalswegen. Villapark Burggooi krijgt via de Renaissancelaan ook aan de Kloostertuinen-zijde een ontsluiting.

Strategisch perfecte locatie

Villapark Burggooi ligt ten zuiden van de bestaande bebouwing van Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Een strategisch perfecte positie. Dankzij de ligging aan de N11 is de gehele Randstad vanuit Alphen aan den Rijn goed bereikbaar. Deze weg sluit namelijk aan op de A4 en de A12, waardoor je met de auto met een half uur in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam of op Schiphol bent.

Openbaar vervoer

Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in Alphen. Er zijn vanaf station Alphen aan den Rijn uitstekende treinverbindingen richting Leiden, Gouda en Utrecht.

Verkeer in de wijk

In de wijk zijn auto's eigenlijk te gast. Verkeersdrempels en kronkelende wegen maken hardrijden onmogelijk. Zo is er ruimte om te fietsen, te wandelen en om veilig te spelen op straat. In de Kloostertuinen heeft iedereen 2 eigen parkeerplaatsen tot zijn beschikking en natuurlijk is er voor bezoek ook voldoende parkeergelegenheid.

Vanuit de wijk zo in de stad

De Renaissancelaan is nu nog de belangrijkste ontsluitingsroute voor auto's. De rustige wegen in het centrum van het plan komen hierop uit. Fietsers en voetgangers kunnen ook over de brug aan de zuidrand van de wijk. En heb je zin in een wandeling, een rondje hardlopen of een mooie fietstocht? Vanuit Villapark Burggooi loop je zo het beschermd natuurgebied ‘Zaanse Rietveld’ in. Daarbij vaar je met je sloepje over de Oude Rijn zó naar de Braassem, Nieuwkoopse Plassen en verder.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?