Burggooi
Logo Logo

Planning van nieuwbouwwijk Burggooi

Burggooi is niet een nieuwbouwwijk waar je hoeft te pionieren. De eerste woningen zijn al in het begin van deze eeuw opgeleverd. De laatste woning wordt ongeveer in 2020 gebouwd.

Planning nieuwe fase Burggooi

Aan de oostkant van de Karmelietenlaan komt de Kloostertuinen. Een prachtig nieuw deelgebied met statige Herenhuizen, luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande villa's. De verkoop van de eerste verkoopfase, 44 twee-onder-een-kapwoningen start in de zomer van 2017 en de eerste Herenhuizen gaan in het najaar in verkoop. Wil je niets missen? Registreer je dan nu vast met je NAW gegevens via het woningtype van jouw voorkeur. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.

Planning Karmelietenlaan

Deelplan Karmelietenlaan bestaat uit 3 fases. Fase 1 en 2 zijn al opgeleverd. De bouw van de 22 2 onder 1 kapwoningen van fase 3 is gestart. De verwachting is dat de eerste bewoners in het voorjaar van 2018 de sleutel van hun woning krijgen.

Planning De Waterkant

Aan de rand van Villapark Burggooi komen 29 nieuwbouwwoningen aan het water. De verkoop dit project 'De Waterkant' is succesvol verlopen; de woningen zijn 100% verkocht. De bouw van de eerste 14 huizen is in begin juli 2016 gestart. Als alles volgens planning loopt dan krijgen de eerste bewoners in de zomer van 2017 de sleutel.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?