Burggooi
Logo Logo

De Hollandse jaren '20 architectuur, de gepotdekselde houten delen in de voorgevel, de vriendelijke luifel boven de voordeur. Welk aspect van de 2 onder 1 kapvilla's van de Kloostertuinen fase 1 spreekt jou het meeste aan? Kijk mee naar de definitieve impressies van de eerste 44 woningen van het nieuwste deelgebied van Villapark Burggooi.

Lees verder

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van de Kloostertuinen fase 1 zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af maar geven al een goed beeld hoe mooi de 44 twee-onder-een-kapwoningen en dit deel van Villapark Burggooi gaan worden.

Lees verder

Hoe is de begane grond ingedeeld? Hoeveel slaapkamers hebben de 2 onder 1 kapvilla's? En wat is het straatbeeld van de 44 woningen van de Kloostertuinen fase 1? Bekijk nu de eerste concept plattegronden en het straatbeeld!

Lees verder

Gisteren vond op de zonovergoten bouwplaats aan de Karmelietenlaan fase 3 de officiële handeling plaats voor de 22 woningen. De kopers werden uitgenodigd om met krijt een boodschap op de ‘eerste’ paal te zetten, waarna de feestelijk paal in de grond is geslagen. Ook kregen de toekomstige bewoners de kans hun nieuwe buren voor het eerst te ontmoeten.

Lees verder

Er is weer veel gebeurd de afgelopen weken. Wat veel mensen misschien helemaal niet weten is dat we (bijna) alle ontwerpen van onze nieuwbouwwoningen moeten toetsen bij de Welstandscommissie om te kijken of het past binnen het Beeldkwaliteitsplan. Zo ook voor de Kloostertuinen! Maar wat houdt dit eigenlijk in?

Lees verder

Cor Paauwe en Mirjam van Dam van HFB hebben samen met BPD het ontwerp van de huizen in de Kloostertuinen gemaakt. Aan de hand van een enthousiast interview vertellen ze wat hen inspireerde, wat er bijzonder is en welke kleine details een groot verschil maken.

Lees verder

Neem even de tijd en ga er goed voor zitten. De nieuwe schetsen van de Kloostertuinen in Burggooi zijn namelijk schitterend. Hier vind je oog voor detail. Mooie luifels met detaillering, karakteristieke schoorstenen en roedes in de ramen. Kijk mee en droom weg...

Lees verder

De projectmanagers van het nieuwe deelgebied de Kloostertuinen zijn samen met de architect op pad geweest om gevelstenen en dakpannen voor de woningen van de eerste fase uit te zoeken. Wat is de juiste sfeer? Welke stenen laten het beste de identiteit van het nieuwe deelgebied zien?

Lees verder

Ho, ho, ho... gisteren heeft de kerstman de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de 22 woningen van de Karmelietenlaan fase 3 definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Begin van de week waren we op de bouwlocatie van De Waterkant en zagen we hoe ver de bouw van de woningen al is. Wat werken de bouwvakkers hard en wat wordt het mooi!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?